Voor wie

Zwemles voor kinderen die al in het diepe (eventueel met kurken) kunnen zwemmen.

Om in het buitenbad zwemles te geven aan kinderen die alles nog moeten leren en moeten starten in het ondiep vinden wij een buitenbad niet geschikt. Deze kinderen staan vaak stil met het bovenlichaam boven water waardoor afkoeling snel optreed en zwemles geen leuke activiteit is. Om die reden geven wij uitsluitend zwemles aan kinderen die al enigszins zwemvaardig zijn en in het diepe kunnen zwemmen.

Wanneer en hoe

De kinderen zwemmen tweemaal per week op maandag-woensdag, een les duurt 30-45 minuten. Als de kinderen het vol houden zwemmen ze 45 minuten, maar in het voorjaar bij kouder weer is 30 minuten vaak het maximum. Wij delen uw kind op niveau in, bij een vast groepje. De eerste periode start op maandag 10 mei en wordt afgesloten met diplomazwemmen op zondag 27 juni. Dit zijn 13  lessen. Vanaf maandag 28 juni start de tweede periode die wordt afgesloten met het diplomazwemmen op 22 augustus. Dit zijn 16 lessen.

Tarief

U betaalt per periode er is geen vergoeding voor gemiste lessen door ziekte of vakantie. U betaalt tijdens de eerste of tweede les, de zwemlessen aan de kassa van Buitenmeere.

 

Periode 1 € 58,50
Periode 2 € 72,-

De kosten van het diplomazwemmen zijn € 17,50

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen via deze link. U kunt inschrijven per periode of allebei, zou u dat bij opmerkingen/vragen willen aangeven. Zwemt u kind al in het Koggenbad, wilt u dan tevens aangeven op welke tijd zij/hij zwemt.