Vanaf maandag 29 maart tot en met vrijdag 30 april gelden onderstaande activiteiten en openingstijden. Vanaf zaterdag 1 mei geldt er een uitgebreider openstellingsrooster, dit alles onder voorbehoud van de dan geldende Coronaregels.

Banenzwemmen volwassenen vanaf 27 jaar

U heeft alleen toegang met een seizoen-abonnement. Dit abonnement is alleen te gebruiken voor Buitenmeere. We starten het banenzwemmen van maandag tot en met vrijdag van 13:00-14:00 uur. Voor dit tijdstip verkopen we maximaal 35 abonnementen, wanneer dit aantal is bereikt voegen we een extra uur toe namelijk van 14:00-15:00 uur.

U wordt ingedeeld op basis van inschrijving. Op uw abonnement staat de aanvangstijd en een nummer dus bijvoorbeeld 13:00 nr1 of 14:00 uur nr2. U zwemt in principe op uw eigen tijd. Is er voldoende ruimte op de andere tijd, dan mag u daar ook zwemmen.

Als Buitenmeere in het weekend - bij mooi weer- ook open gaat voor recreatiezwemmen tot 27 jaar, dan is het mogelijk om ook te komen banenzwemmen om 11:00 uur (groep1) of 12:00 uur ( groep2). Houd hiervoor de sociale media in de gaten.

Kleedruimte en toiletten zijn open, u moet wel 1,5 m afstand houden en zodra u hier gebruik van maakt draagt u een mondkapje. De kosten van een seizoen-abonnement zijn € 70,-. Deze kunt u bestellen via onze website Bestel abonnement

Recreatiezwemmen Jeugd tot 27 jaar

Omdat jeugd op een andere manier gebruikt maakt van ons bad - meer spel,glijbaangebruik etc. - gaan wij voor deze doelgroep alleen bij mooi weer extra open in het weekend van 13:00-17:00 uur.  Het kan dus zo zijn dat we ieder weekend extra open zijn, maar ook geen enkel weekend. Richtlijn voor extra opening is een temperatuur van minimaal 20 graden.

Het zwembad gaat dan open van 13:00- 17:00 uitsluitend voor de jeugd tot en met 27 jaar. Er is geen beperking qua aantal bezoekers. Bij het recreatiezwemmen kan je gebruik maken van

  • recreatieabonnement jeugd, de kosten hiervan zijn € 60,-  Bestel abonnement
  • los entree jeugd tot en met 26 jaar (€3,50)
  • of een 10 badenkaart jeugd. (€ 30,-)

Door de maatregelen rond het Corona-virus is het niet toegestaan om met een Buitenmeere abonnement in het Koggenbad te zwemmen. Andersom is dit ook niet toegestaan.

Namens Buitenmeere en het Koggenbad

Ted de Boer/ George Doorgeest